ZOMERCHALLENGE 2024

25 april 2024


❗️ ZOMERCHALLENGE 2024 ❗️
 
Dag toekomstig tennisliefhebber,
Wil jij de (na)zomerperiode sportief doorbrengen? Dan is dit voor jou.
Waar bij veel sportverenigingen de zomerstop langzaam nadert, biedt Beukersweide vanuit de Nederlandse Tennisbond het zomerabonnement aan.
Het zomerabonnement betreft een 4-maanden lidmaatschap voor de maanden juni, juli, augustus en september.
 
Hierbij kun je onbeperkt kennis maken met tennis, sporten op een sportcomplex bestaande uit acht kunstgrasbanen en jezelf mogelijk in het verenigingsleven gaan begeven.
Om ervoor te zorgen dat je spelplezier gaat ervaren, blessures voor bent en zowel techniek als tactiek ten behoeve van het tennisspel gaat ontwikkelen, verzorgen wij vanuit Beukersweide drie lessen.
 
Deze lessen zullen in juli worden gegeven waarbij je vervolgens zelf, dan wel met je huidige of nieuwe tennismaatjes aan de slag kunt. Middels een tennispas en een lidmaatschap krijg je volledig de vrijheid om een baan te reserveren en het park op eigen gelegenheid te betreden. Hierbij ronden we eind september de zomerchallenge met een intern clubtoernooi af en heb je de mogelijkheid om je lidmaatschap te verlengen. Welkom.
 
Dus stel, heb je een vriend of vriendin die al maanden zegt te willen tennissen, of die buurman die al maanden beweert een eeuwig tennistalent te zijn of spreekt bovenstaande jou zelf misschien heel erg aan? Scan de code op de flyer of neem een kijkje op www.beukersweide.nl
Tip: noteer in de notitie of je een zomer abonnement wil of een regulier jaarabonnement.
Tot binnenkort, op of naast de tennisbaan!

Nieuwscategorieën