Commissies

De beukersweide Open commissie bestaat uit:

Voorzitter:                    Cor Al
Wedstrijdleider:           Dennis Roeloffzen
Wedstrijdleiding:         Francis Peters
Secretaris:                    Rimke Vos
Wedstrijdsecretariaat:  Danielle Henning, Laura Hofman en Kim Haverkort, Margriet van Loevezijn en Judith Kippers
e-mail: [email protected] 

De commissie  PPC (pret en plezier commissie) organiseert gezelligheids toernooien, Tossavond enz. en bestaat uit  Dinie van Nuenen, Dedy Go en Johan Braakman.
e-mail: [email protected]

De TC commissie: (nog geen foto) is verantwoordelijk voor competitie, trainingen, en jeugdactiviteiten. De leden zijn:   Eddy Nijland, Raymond Roeloffzen, Dennis Roeloffzen, Bram Dikkeschei. 
e-mail: [email protected]

ABC commissie:
Voorzitter:  Rogier Lagcher (Vacant). De andere leden zijn: Inga Tuinte, Monique Groeneveld, Nicolle van Silfhout, Neeltje Dikkeschei, Jan Hessink, Bert Zandhuis.
e-mail: [email protected]

De ABC  (Algemeen Beheers Commissie) is:
Verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van alle kantine activiteiten. Het zorgt dat het onderhoud aan het paviljoen op de juiste momenten plaatsvindt en ziet toe op de kwaliteit en de veiligheid van alle apparatuur en het meubilair in en om het paviljoen, en deze is ook verantwoordelijk voor de winstgevendheid van kantine omzetten.
Inkoop:
Inga Tuinte en Jan Hessink zorgen voor de bestellingen/inkoop van alle artikelen die in de kantine nodig zijn.
Bardiensten:
Zoals wellicht al bekend hebben we ook de tijden van de bardienst veranderd. We hebben ervoor gekozen om de reguliere doordeweekse bardienst niet door één maar door twee personen te laten doen. De bar zal dan open zijn van 20.00 uur tot 22.00 uur. Op deze manier hopen we het voor iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken en kan iedereen na het tennissen weer een drankje doen in de kantine.

Zes ABC-leden zijn in het bezit van het diploma Sociale Hygiene van de stichting Horeca Onderwijs.

De koaleneuzencommissie:
De koaleneuzen commissie bestaat uit voorzitter Judith Mulder, Harald Timmerman en Sander Blank en deze commissie organiseert in het winterseizoen het zogenaamde kaoleneuzen toernooi waarin door verschillende teams (allen vernoemd naar winterse elementen) in drie poules word gestreden om het kampioenschap. 
e-mail: [email protected] 
 
Onderhoud commissie:

Rob Koopman:    06-51025991 (aanspreekpunt)
Gert v/d Belt:      
Hennie Tuinte:    
Jan Janssen:       
Jan Wassink
Henk Timmerman
Dedy Go

Naast het reguliere onderhoud worden diverse kleine reparaties uitgevoerd door de onderhoudsploeg onder leiding van Rob Koopman.

Algemeen beheer clubgebouw: Dinand Marsman;  06-42519224

Sponsorcommissie:
Sanne Hoek
Mike Loesman
Niels Pikkemaat
Rein Prins