W.T.C Beukersweide Clubtenue

23 juni 2023


In samenspraak met onze sponsor Teamsportfabriek.nl is er een gehele Beukersweide clubkledinglijn op de markt gebracht. Hierbij worden een interessante prijs hoogwaardige Craft artikelen variërend van T-shirts, competitieshirts, trainingspakken tot shorts en sokken aangeboden. Als set te kopen met een gunstige set-prijs. Maar items zijn ook los verkrijgbaar. Craft kleding is gemaakt voor intensief sporten en draagt licht en absorbeert erg goed.

Standaard voorzien van clublogo en vermelding van clubnaam, welke door de club betaald worden. Die zijn al van de prijs afgehaald. Gratis dus. Hoe leuk is dat ? En als je wilt kun je voor gereduceerd tarief jouw kledingitem personaliseren door je voornaam of initialen te laten drukken. Nieuw is dat je eventueel dus ook met een bedrijfslogo kunt plaatsen op jouw kleding item. Handig voor bijvoorbeeld competitie teams die een kledingsponsor hebben. Deze nieuwe mogelijkheden staan ook vermeld op de tafelflyers en banners in ons clubhuis. Erg leuk voor competitieteams om op deze manier herkenbaar als speler van W.T.C. Beukersweide op de banen te staan spelen.

Zowel in het najaar als straks weer in het voorjaar. Maar ook onderscheidend bij het spelen van toernooien en andere wedstrijden of wintertoernooien. Kijk op bovenstaande link of scan de QRcode op de tafelflyers of banners in het clubhuis. Daarmee kom je automatisch uit op de speciaal ingerichte website om bestellingen te kunnen plaatsen. Artikelen met clublogo/clubnaam kunnen niet geretourneerd worden. En opletten bij de bestelling; er worden twee type trainingspakken aangeboden. Houd er rekening mee dat  bij een bepaald trainingsjack en bepaalde trainingsbroek hoort (Pro-Control Hooded Jacket hoort bij Pro Control Pants.

De Trainingsjas hoort bij Pro Control woven Pants). Wij adviseren je, in verband met de gedetailleerde pasvorm, de halve zip tee met lange mouw één maat groter te bestellen. En kom je daar niet uit; bel dan met onze sponsor Teamsportfabriek.nl in Almelo; zij helpen je graag verder ! Je kunt de set afhalen of ook thuis laten bezorgen. Ook als je niet zeker weet welke maatvoering goed is kun je in afstemming  met hen komen passen in hun showroom in Almelo. Koopt allen en draag daarmee bij aan een herkenbare uitstraling op en rondom de banen. 

Klik op onderstaande link om de kleding te bekijken en eventueel bestellen.

https://www.teamsportfabriek.nl/

(je kunt ook de QRcode scannen van de afbeelding hierboven)

Nieuwscategorieën