Vrienden van Beukersweide

26 september 2023


Sponsoring Vrienden van Beukersweide

De ‘Vrienden van’ Beukersweide is een initiatief van de sponsorcommissie en heeft als doel om als sponsorclub Vrienden van Beukersweide mooie projecten binnen de vereniging te ondersteunen met een extra financiële impuls. Dit initiatief heeft niet alleen als doel om projecten maar ook bijvoorbeeld betrokkenheids-, sfeer- en uitstralingsinitiatieven binnen de vereniging te ondersteunen. Elk jaar wordt de jaarlijkse bijdrage van de Vrienden van Beukersweide toegewezen aan een nieuw doel. Iedereen binnen de vereniging, zowel leden als commissies, kan hiervoor voorstellen indienen bij de sponsorcommissie. Hierbij valt te denken aan bijv. de jeugd, het verzorgen van clubkleding en hulpmiddelen voor de training, maar ook windschermen voor het terras of andere terras benodigdheden.

Bord
Als Vriend van Beukersweide krijg je een naamsvermelding op het grote bord dat in de kantine van tennisvereniging WTC Beukersweide hangt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om anoniem te blijven, geef dit dan even aan op het aanmeldformulier. Let wel; er zijn slechts 100 naambordjes beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Wie kan lid worden?
Iedereen kan sponsor worden van de Vrienden van WTC Beukersweide, ouder(s), bedrijf, bijna alles kan. Je hoeft geen lid van de vereniging te zijn om toch mee te kunnen doen. De kosten zijn maar € 25,- per jaar. Je bijdrage wordt jaarlijks afgeschreven. De automatische incasso wordt geïnd in het 1e kwartaal van elk kalenderjaar (start 2021). Je blijft Vriend van Beukersweide tot opzegging. Voor 31 december van het dan lopende kalenderjaar moet je verzoek tot opzegging binnen zijn.

Hoe kun je lid worden?
Je kunt je online aanmelden via onderstaande link of klik op formulier downloaden en dat inleveren aan de bar. 

Het aanmeldformulier is ook in de kantine beschikbaar. Deze kun je ingevuld bij de bar achter laten. Wij zullen jou hiervan een bevestiging sturen. Namens de sponsorcommissie hopen wij op grote deelname aan De Vrienden van Beukersweide. Voor dit initiatief kun je je vanaf nu opgeven. Meer informatie nodig? Dan kun je terecht bij Erik Brink,Kiki Zandhuis,Benthe Kuipers en Niels Hobert of je kunt mailen naar [email protected]

Online aanmeld formulier Vrienden van Beukersweide

Of download hieronder het formulier:

A4 flyer Vrienden van WTC 2023.pdf

Nieuwscategorieën