Stamppottoernooi

Weer een prachtige dag voor Stamppotbuffettoernooi op 9 december 2022.

Voor de 7e keer op ons eigen mooie park waren de weergoden ons zeer goed gezind. We mochten dit keer het maximale aantal van 32 deelnemers, (20 tennissers en 12 kaarters) verwelkomen.

Er waren 4 tafels bezet waarop werd gekaart door jokeraars, klaverjassers en bridgers en er werd op 5 banen gespeeld door de tennissers. Nieuw systeem tennissers goed geslaagd. 2 x 45 min. tennissen, 15 min. pauze er tussen en laatste 30 min. tossen.

De Stamppot van Slagerij Berend Hoff in Wierden ging er goed in bij onze kaarters en tennissers.

Al met al weer een geslaagd toernooi mede omdat er ook op speelsterktes werd gespeeld.

Zeer belangrijk is dat wij alle e-mail adressen hebben van onze leden, elk toernooi wordt door onze website beheerder Henk Meijer een mail uit gestuurd om je in te schrijven.

De prijswinnaars werden d.m.v. een getrokken lot verrast. De 1e prijs werd toegekend aan onze bardienst Marietje en Jan Veneman die weer vrijwillig ons toernooi van de drankjes hebben voorzien, bedankt nogmaals. Dinie van Nuenen, Gerrit Sonder en Jan Wassink gingen met de andere 3 prijzen naar huis.

Wij als Commissie hebben weer erg veel plezier gehad om dit toernooi te mogen organiseren en hopen dat de leden ook weer meedoen aan Stamppotbuffet toernooi in maart 2023.

PPC – PretPlezierCommissie ,
Dinie van Nuenen,
Dedy Go,
Johan Braakman, 
PS: met ingang van 2023 komt Yvonne Huurneman ons team versterken.!!