W.T.C Beukersweide Teamsportfabriek.nl

23 maart 2023


https://beukersweide.teamsportfabriek.nl

In samenwerking met De Teamsportfabriek is er een gehele ‘Beukersweide clubkledinglijn’ op de markt te gebracht. Hierbij wordt voor een interessante prijs hoogwaardige Craft artikelen variërend van T-shirts, competitieshirts, trainingspakken tot broeken en sokken aangeboden. Hierbij bestaat de mogelijkheid om je shirt met je initialen te personaliseren.

Op https://beukersweide.teamsportfabriek.nl/ is het gehele aanbod aan clubkleding zichtbaar. Eenvoudig en veilig te bestellen en indien gewenst worden de artikelen bij je voordeur thuisbezorgd.  De kledingmaten komen zo goed als volledig overeen met de gebruikelijke kledingmaten.

Echter adviseren wij wel, in verband met de getailleerde pasvorm, de halve zip met lange mouw een maat groter te bestellen. Tot slot zijn er nog wel enkele opmerkingen/mededelingen die in acht genomen dienen te worden;1: De drukkosten worden door de W.T.C. Beukerweide gefinancierd. Deze zijn reeds van de prijs gehaald.2: Artikelen met het W.T.C. Beukersweide logo kunnen niet retour worden gezonden.

Dit geldt voor de shirts en de trainingsjacks. Zie daarom mede punt 3.3: Zoals op de site zichtbaar is, worden er twee trainingspakken aangeboden. Hou er rekening mee dat bij een bepaald trainingsjack en bepaalde trainingsbroek hoort. Pro control hood jacket-Pro control pants Trainingsjas-Pro control woven pants.  

 

Zie link boven.

Nieuwscategorieën