Update corona maatregelen per 16-1-2021

13 januari 2021


 

Beste Leden,  

Gisteren heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige corona maatregelen van kracht blijven tot 9 februari 2021. Dit betekent voor Beukersweide dat onze maatregelen, zoals op 15 dec 2020 aan jullie doorgegeven, (ZIE BERICHT HIERONDER) ook van kracht blijven tot 2 maart.

Het kan zijn dat er een avondklok wordt ingesteld. Daar wordt nog over nagedacht. Dit kan een beperkte openstelling van ons park betekenen. Als dat gaat gebeuren en welke maatregelen dan nodig zijn, daar worden jullie dan van op de hoogte gesteld.   

Gelukkig kunnen we nog tennissen en we zien dat er veel leden zijn die regelmatig een balletje slaan,.  

Veel tennisplezier en blijf gezond.  

Het Bestuur
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste leden,

Dan komt de hamerslag, die een tijdje geleden is aangekondigd, toch nog nu de corona cijfers tegenvallen.  Maar we mogen nog tennissen weliswaar ALLEEN ENKELSPEL. De nieuwe maatregelen gelden voor 5 weken tot 19 januari.  

Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari. 
We respecteren de besluiten en nemen daarin als vereniging onze verantwoordelijkheid. 
De gezondheid van onze leden is en blijft voorop staan.

De maatregelen betekenen het volgende voor het beoefenen van ons favoriete tennisspel:

- Ze zijn van kracht miv 16 december. Dus met ingang van morgen zal alleen het reserveren met 2 personen mogelijk zijn en vervallen de dubbelspel reserveringen .  
- Er mogen maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) tegelijk met elkaar tennissen. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. 
- Voor de trainingen is het nog niet duidelijk hoe de regeling wordt ingevuld. De deelnemers  ontvangen van de trainers nadere informatie.  
- Jeugd t/m 17 jaar mag blijven spelen en trainen in groepsverband.  
- Er mogen geen wedstrijden worden gespeeld. Voor het Koale Neuzen toernooi, dat zoals eerder aangegeven in januari zou beginnen, gaan we uitzoeken wat er in de periode van 19 januari tot aan de voorjaarscompetitie nog mogelijk is. Hierover volgen nog mededelingen.
- De kantine, kleedkamers en douches zijn en blijven dicht.

Het is helaas niet anders, Gelukkig kunnen we nog tennissen.

Het Bestuur

Nieuwscategorieën