Update Corona maatregelen dd 1 juli

01 juli 2020


Beste Leden,  

We hebben vandaag (woensdag 1 juli) bezoek gehad van de Boa en een ambtenaar van de gemeente Wierden en die hebben vastgesteld dat alles keurig in orde was en dat de meeste maatregelen ingetrokken konden worden. De verplichte looproute en linten tussen de banen zijn vanaf nu dan ook niet meer nodig. Ook het gebruik van de scoreborden mag weer.

Wat nog wel moet is de 1,5 meter in acht blijven nemen en de handen wassen voor en na het tennissen met desinfecterende gel die in de toiletten staan.   

We hebben jullie verleden week een bericht gestuurd dat de kantine en het terras per 1 juli weer open gaan. Onder voorwaarden weliswaar. Dat wil zeggen dat én de 1,5 m moet worden gehandhaafd én dat we jullie en onze gasten een hygiënische omgeving moeten kunnen bieden. Dat kan alleen als er barbezetting is die daar op kan toezien. Het is dan ook de bedoeling dat de kantine ’s avonds van maandag tot en met donderdag van 20:00 tot 22:00 uur open gaat.    

De bar gaat echter ALLEEN open wanneer er barbezetting is. Geen barbezetting, betekent dat de kantine en terras gesloten zijn!!  

Omdat we de vakantieperiode ingaan en de ABC niet willen belasten met het regelen van een rooster, doen we een beroep op jullie als lid om jezelf beschikbaar te stellen en zelf een datum te plannen voor een bardienst. Dit kun je vanaf nu doen via de ClubApp of website. 

Aanmelden voor een bardienst via de ClupApp:
open de App en ga naar club en vervolgens bovenin naar diensten. Als het goed is zie je daar allerlei data’s (zie je hier niks dan moet je de KNLTB.ClubApp opnieuw installeren, dus App verwijderen en via App store of google play store opnieuw installeren) Klik vervolgens op een data en klik nog een maal en je ziet het venster voor het inschrijven. Vervolgens klik je op de button inschrijven en klik op OK.  

Aanmelden via de website:
Klik rechtsboven op “mijn club” en log in met je knltb bondsnummer en wachtwoord (is hetzelfde als bij de ClupApp) indien je nog geen wachtwoord hebt klik dan op “wachtwoord vergeten” en vervolgens krijg je een mail waarin je een wachtwoord kan aanmaken.
Als je dan bent ingelogd zie je een aantal mogelijkheden waaronder tabblad Diensten. Hier zie je de bardienst kalender. Groen is nog vrij om je aan te melden en grijs betekent dat deze avond al bardienst is ingepland.

Lukt het inschrijven niet dan kun je Rogier Lagcher om raad vragen: 06-27482388 

De belangrijkste instructies voor de bardienst en hygiëne zijn hieronder toegevoegd zodat je je kunt voorbereiden op je taak.  

Wij rekenen op jullie zodat we met z'n allen kunnen genieten en  nagenieten van ons favoriete spelletje en van de nazit. Veel tennisplezier en stay safe.  

Het Bestuur  

Werkzaamheden reguliere bardienst: -         

-Om 20.00 uur de deur van de kantine openen met de sleutel uit het kastje in de hal. Bel voor de code  Jan Hessink 06-28963921           
-Het alarm uitschakelen met je spelerspas.(rode lamp gaat uit)          
-Uitschenken van een drankje en het afrekenen met het pinapparaat.        
-Kopjes ed. afwassen.         
-Bar tegen het einde schoon en droog maken.
-Glazen stapelen en onder de bar plaatsen.
- Stoelen om de tafels en barkrukken om de bar terugzetten 
-Indien nodig de tafels afnemen met een doekje. Tegen 22.00 uur mag er afgesloten worden. Graag controleren of alle deuren gesloten zijn (let op extra stang bij de schuifdeuren). De verlichting uitschakelen en kantine afsluiten. 

Denk aan het alarm. bij het betreden van de kantine en bij het afsluiten jouw knltb pasje door de scanner halen, deze hangt direct om de hoek van de ingangsdeur van de kantine. Als het rode licht aan het plafon brand is het alarm ingeschakeld. Sleutel weer terug hangen op de daarvoor bestemde plaats in de hal.   

-Hygiene We gaan er van uit dat iedereen bij het betreden van het park zijn of haar handen heeft gedesinfecteerd. In de toiletruimtes is desinfectiemiddel aanwezig. We gaan er van uit dat de bezoeker het toilet gedesinfecteerd achter laat. Maak regelmatig, naar eigen inzicht en hoeveelheid bezoek, de plekken schoon die door jou en de gasten logischerwijs zijn aangeraakt met het beschikbare desinfectiemiddel en een doek. Denk daarbij aan deurklinken/grepen, lichtknoppen, leuningen van de bar, bar bovenblad, stoelen , tafelbladen enz.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen