Nieuw afhangbord en Corona

04 juni 2020


Beste leden,

Het gaat heel goed met het opvolgen van de regels rondom corona. Als vereniging mogen we daar trots op zijn. Het is op sommige momenten best wel druk met de reserveringen.

Ook zullen jullie gemerkt hebben dat het bevestigen van een thuis gereserveerde baan niet altijd lukte. Dat is vandaag verholpen. We hebben een nieuw afhangbord met de nieuwste versie software. Dus nu kan iedereen weer reserveren en bevestigen. (bevestigen is noodzakelijk als je thuis een baan hebt gereserveerd!)

Thuis afhangen blijft noodzakelijk omdat het van de bond, veiligheidsregio en gemeente gevraagd wordt. Op de bonne fooi naar de baan gaan kan betekenen dat je er op het park aangekomen achter komt dat je op dat moment niet kunt spelen omdat de banen bezet zijn. Je moet dan buiten het park wachten.Als er wel een baan vrij is en er komt iemand die bijv. een kwartier later wel gereserveerd heeft dan zul je helaas de baan weer af moeten staan. Kortom speel op zeker en reserveer thuis.

We naderen 1 juli en dan mag waarschijnlijk onder voorwaarden het terras en de kantine open. Als hierover meer duidelijkheid is krijgen jullie van ons bericht. Veel tennisplezier en blijf gezond.  

Het Bestuur

Nieuwscategorieën