Koale Neuzen 2023-2024

23 augustus 2023


Beste leden

Koale Neuzen gaat weer van start, voor bestaande teams, nieuwe leden en alle andere leden!   Koale Neuzen is een tenniscompetitie voor leden van Beukersweide. De naam “Koale Neuzen” past mooi bij de periode van het jaar waarin het winters koud kan zijn.

Er wordt op de zondagmorgen gespeeld in 3 poules van verschillende niveaus met ieder 5 of 6 teams. Elk team bestaat uit tenminste 3 heren en 3 dames. De teams hebben namen als Sneeuwschuivers, IJsbergen, Après-ski, namen die passen bij het koude jaargetijde. De data vallen tussen de najaars- en de voorjaarscompetitie, we starten op 11 november en eindigen in maart. In deze periode speel je 8 of 10 keer met je team.

Na afloop van de wedstrijd is het tijd voor een hapje en een drankje.  Op de zondagmorgen speel je van 10.00-11.30 uur of van 11.30-13.00 uur, dit verschilt per keer. Je begint met de damesdubbel en de herendubbel. Na 45 minuten wordt de tweede ronde gespeeld, dit zijn dan 2 mix-dubbels. De games worden doorgeteld dus iedere punt telt. De aanvoerder van het team maakt met zijn team de indeling wie van het team welke dag speelt.

De aanvoerder zit in een appgroep met alle andere aanvoerders zodat bij noodgevallen misschien iemand geleend kan worden van een ander team. In maart zal er geëindigd worden met een gezellige slotmorgen waarbij ook wordt getennist en de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Meer informatie over o.a. de spelregels is te vinden op beukersweide.nl en de ClupApp.

Voor nieuwe leden is de Koale Neuzen een mooie kans om in een leuke sfeer andere leden te leren kennen. Dus geef je voor 3 september op bij [email protected] : 1. Als aanvoerder van een team van afgelopen jaar of je doorgaat met je team of 2. Als nieuw team of 3. Als individuele speler. Dan zullen wij zorgen dat je ingedeeld wordt bij een team wat past bij jou speelsterkte.

Dan gaan wij daarna hard aan de slag om de teams rond te maken en een indeling voor de dagen te maken. Alle leden die zich opgeven zullen geplaatst worden in een team, dit kan ook een bestaand team zijn. Tot gauw op de tennisbaan.

 

Groeten Harald en Judith 

Nieuwscategorieën