Corona update: maatregelen per 28-4-2021

25 april 2021


Beste Leden,  

Het kabinet heeft enkele versoepelingen aangekondigd. Alleen de afschaffing van de avondklok geeft ons ruimte om met ingang van 28 april a.s. ‘s avonds langer te kunnen tennissen. Verder verandert er niets, want helaas vallen de terrassen van sportverenigingen niet onder de verruimde openstelling. Dus ons terras en clubhuis blijven nog gesloten. Ook blijven de andere regels zoals thuis afhangen en naleven van de coronaregels van kracht.  

Veel tennisplezier en blijf gezond.  

Het Bestuur. 

---------------------------------------------------------------------------------------- 

Langzaam maar zeker gaan we weer richting het oude normaal. Dat het ‘normaal’ anders wordt dan vroeger dat is wel zeker. Gelukkig heeft het kabinet besloten dat de buitensporten weer wat meer ruimte krijgen, Dat betekent dat er kleine correcties op de bekende maatregelen ingevoerd worden zoals:

-  met ingang van as dinsdag 16 maart mogen volwassenen vanaf 27 jaar tennissen en trainen in groepen van maximaal 4 personen. Dus dubbelen is dan weer toegestaan.

- wedstrijden en interne competities zijn nog niet toegestaan. Dus het in groepsverband dubbelen voor de 55+ is nog even niet toegestaan.

- de maatregelen gelden voorlopig t/m dinsdag 20 april . 

Gelukkig kunnen we weer dubbelen en dus weer meer van het tennissen gaan genieten. Als bestuur wensen we jullie veel speelplezier en blijf gezond.  

Het Bestuur .

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen