Corona update: Avondklok, dubbelen

28 maart 2021


Beste leden,  

Met ingang van woensdag 31 maart gaat de avondklok in om 22:00 uur. Dit betekent dat we een uurtje langer kunnen tennissen. Dit is een welkome uitbreiding want de banen waren, sinds we weer mogen dubbelen, snel volgeboekt. Dus wees er snel bij als je op 'prime time' wilt tennissen.

Verder blijven alle regels zoals die tot nu toe gelden van kracht (zie ook eerder bericht hieronder). Dat betekent dat IEDEREEN die gebruik wil maken van de tennisbanen vooraf, via ons afhangsysteem, dient te reserveren. De lockdown duurt in elk geval nog tot en met 20 april . Tot die tijd zullen we moeten wachten op eventuele versoepeling.  

Veel tennisplezier gewenst en blijf gezond..  

Bestuur Beukersweide 
---------------------------------------------------------------------------------------- 

Langzaam maar zeker gaan we weer richting het oude normaal. Dat het ‘normaal’ anders wordt dan vroeger dat is wel zeker. Gelukkig heeft het kabinet besloten dat de buitensporten weer wat meer ruimte krijgen, Dat betekent dat er kleine correcties op de bekende maatregelen ingevoerd worden zoals:

-  met ingang van as dinsdag 16 maart mogen volwassenen vanaf 27 jaar tennissen en trainen in groepen van maximaal 4 personen. Dus dubbelen is dan weer toegestaan.

- wedstrijden en interne competities zijn nog niet toegestaan. Dus het in groepsverband dubbelen voor de 55+ is nog even niet toegestaan.

- de maatregelen gelden voorlopig t/m dinsdag 20 april . 

Gelukkig kunnen we weer dubbelen en dus weer meer van het tennissen gaan genieten. Als bestuur wensen we jullie veel speelplezier en blijf gezond.  

Het Bestuur .

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen