Corona en registratie

14 augustus 2020


Beste leden,

Met z'n allen zorgen we ervoor dat Corona uit ons leven blijft en dat betekent weer een aantal nieuwe maatregelen. De door de regering aangekondigde verscherpte Corona maatregelen voor de horeca gelden ook voor de sportclubs. 

De nieuwe regel  van de overheid luidt als volgt: "Het is verplicht in het clubhuis, de kantine en op het terras, zowel binnen als buiten, te werken met reserveringen (vooraf of ter plekke), moeten gasten een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 m regels) en is het verplicht gasten te vragen zich te registreren zodat de GGD een grondig bron- en contact onderzoek kan in geval van besmettingen ".

Veel van het bovenstaande hebben we al geregeld, alleen niet in alle gevallen is de registratie op orde. Omdat we niet weten wie er gebruik maakt van het terras en het clubhuis open willen houden gelden voor Beukersweide vanaf zondag 16 augustus de volgende regels. We doen dit voor de gezondheid van alle leden! Uiteraard gaan we er weer vanuit dat elk lid zijn/haar verantwoordelijkheid neemt zowel voor zichzelf als ook naar andere leden. De toezichthouders zullen streng toezien op het naleven van de regels.

Regels 

- Iedereen die komt tennissen MOET altijd gebruik maken van het thuis afhangen en op het park BEVESTIGEN! Niet op tijd bevestigen betekent dat jouw aanwezigheid uit het systeem verdwijnt. Dus op tijd zijn voor bevestigen (minimaal 5 minuten voor aanvang). Door deze beide handelingen is jouw reservering en registratie vastgelegd. Voor uitzonderingen zie hieronder.  

Let Op: Introducees moeten met volledig en juist e-mailadres worden vastgelegd  

- Bezoekers, dus ook leden die komen kijken, dienen zich met naam en telefoonnummer op de aanwezige formulieren te registreren

- Toegang is alleen mogelijk met een pasje. De grote poort blijft dicht. Bij toernooien moet er bij de ingang van het park toezicht op registratie van iedereen zijn, dus ook van leden die als toeschouwer komen.

- De schriftelijke registraties worden per dag bijgehouden en opgeslagen in een map op het park. De digitale registraties liggen uiteraard al vast in onze systemen.

 Wanneer is jouw reservering en registratie al geregeld?

- Als je thuis afhangt EN bevestigt.
- Als je deelneemt aan:
* 55+ tennis,
* interne toernooien ,
* kaart bijeenkomsten     
* trainingen
* Ambulare wandelingen dan is jouw registratie (aan- of afwezigheid ) geregeld door de organisatie van dat evenement. Wees hier zelf ook alert op!

- Hoe de registratie geregeld wordt tijdens de competitie dat zal op de aanvoerdersbijeenkomst worden besproken. Wij rekenen op jullie zodat we met z'n allen zonder politieagent te spelen kunnen genieten en nagenieten van ons favoriete spelletje  Veel tennisplezier en stay safe. 

Het Bestuur

Nieuwscategorieën