Clubkleding WTC beukersweide

04 maart 2021


Beste leden,  

Dat W.T.C. Beukersweide in de lift zit wordt de laatste tijd alsmaar beter zichtbaar. Het ledenaantal neemt ieder jaar toe, het online reserveren van banen wordt intensief gebruikt en er wordt volop bij de clubtrainers tennisles gevolgd. Daarnaast hebben, ondanks de aanwezigheid van het Coronavirus, in totaal 28 jeugd-/seniorenteams zich voor de KNLTB Voorjaarscompetitie aangemeld.

De afgelopen jaren is meermaals de suggestie opgekomen om te kijken of vanuit Beukersweide clubkleding aangeboden kan worden. Waarbij in eerste instantie werd gekeken naar een competitieshirt om een bepaalde eenheid uit te stralen tijdens competitiedagen, is ervoor gekozen om het aanbieden van clubkleding breder te trekken. In samenwerking met De Teamsportfabriek is er de afgelopen maanden hard gewerkt om een gehele ‘Beukersweide clubkledinglijn’ op de markt te brengen. Hierbij wordt voor een interessante prijs hoogwaardige Craft artikelen variërend van T-shirts, competitieshirts, trainingspakken tot broeken en sokken aangeboden. Hierbij bestaat de mogelijkheid om je shirt met je initialen te personaliseren.  

Op https://beukersweide.teamsportfabriek.nl/ is het gehele aanbod aan clubkleding zichtbaar. Eenvoudig en veilig te bestellen en indien gewenst worden de artikelen bij je voordeur thuisbezorgd.  

Nu, indien mogelijk, de KNLTB Voorjaarscompetitie in aantocht is, zijn er speciale voordeelsets samengesteld. Dit om vanaf begin mei in volledige clubkleding zowel op als naast de baan te kunnen verschijnen. Aan de kleding kan het de aankomende KNLTB Voorjaarscompetitie of op het wekelijkse speelmoment in ieder geval niet liggen.  

De kledingmaten komen zo goed als volledig overeen met de gebruikelijke kledingmaten. Echter adviseren wij wel, in verband met de getailleerde pasvorm, de halve zip met lange mouw een maat groter te bestellen.  

Tot slot zijn er nog wel enkele opmerkingen/mededelingen die in acht genomen dienen te worden;

1: De drukkosten worden door de W.T.C. Beukerweide gefinancierd. Deze zijn reeds van de prijs gehaald.

2: Artikelen met het W.T.C. Beukersweide logo kunnen niet retour worden gezonden. Dit geldt voor de shirts en de trainingsjacks. Zie daarom mede punt 3.

3: Extra pas sets voor dames zijn op aanvraag. De herensets liggen reeds in de bestuurskamer. Clubtrainers beschikken over een sleutel zodat indien gewenst gepast kan worden.

4: Zoals op de site zichtbaar is, worden er twee trainingspakken aangeboden. Hou er rekening mee dat bij een bepaald trainingsjack en bepaalde trainingsbroek hoort. Pro control hood jacket-Pro control pants Trainingsjas-Pro control woven pants

5: Het is mogelijk om bijvoorbeeld je competitieshirt door een bepaalde sponsor te laten bedrukken. Echter, zou je dat enkel op de achterzijde van het T-shirt willen doen?

Nieuwscategorieën