Bridgen 2021-2022

 Het kan weer bij Beukersweide ……. BRIDGEN

ANDERHALF JAAR LANG hebben we qua activiteiten sober geleefd. We zagen elkaar nauwelijks en als dat al het geval was, bleven we op ruime afstand van elkaar staan, met mondkapje, bang om Covid 19 op te lopen. We kwamen thuis, handen wassen en dan grote verhalen dat je iemand was tegengekomen met wie je even had staan praten.

WE ZIJN INMIDDELS (bijna) allemaal ingeënt. De 1½ meter afstand dienen we ons nog steeds aan te houden en handen wassen blijft ook een ritueel dat niet weg te denken valt. De angst is geluwd, met andere woorden: we wennen aan het onaangename dat deze pandemie met zich meebrengt. Covid 19 zal nog wel even blijven, daar zullen we aan moeten wennen. Zo nu en dan zal er zich misschien weer een piek in de ziekenhuisbezetting voordoen en zullen we, wie weet, weer een stapje terug moeten doen. Het lijkt er echter op dit moment op dat hier in Nederland de boel enigszins onder controle is.

DAT BETEKENT dat we bij Beukersweide weer een aantal activiteiten op de rit kunnen krijgen. We tennissen weer en binnenkort begint het bridgen, klaverjassen en jokeren ook weer. OOK DE TEAMLEDEN VAN BBW (BeukBridge Wierden) zijn bezig de winteractiviteiten weer op te starten. Dat houdt in dat we op 15 september 2021 de openingsdrive zullen spelen. We beginnen ’s morgens om 10.00 uur met de inloop (kopje koffie, iets lekkers erbij), waarna we om 10.30 uur met bridgen beginnen. Om 12.30 uur wordt er gezamenlijk geluncht en het bridgen wordt tegen 13.30 uur weer hervat.

Na de nodige spellen te hebben gespeeld zitten we nog even gezellig na te praten en te wachten op de uitslag, op zijn eigen wijze meegedeeld door Jan Jans, onder het genot van een ”BASJE” (boerenjongens, advocaat en slagroom) of iets anders wat je lekker vindt.

DE VOLGENDE BRIDGEDATA ZIJN (we beginnen om 19.30 uur; 19.00 uur inloop):
Woensdag 06 oktober 2021
Vrijdag 12 november 2021
Vrijdag 03 december 2021
Vrijdag 07 januari 2022
Vrijdag 04 februari 2022
Vrijdag 04 maart 2022
Woensdag 18 mei 2022 Einddrive

KUN JE BRIDGEN en ben je lid van Beukersweide, Ben je nog geen lid van BBW maar heb je wel zin om mee te doen, geef je dan op bij : Jan Jans tel. 571937 Christien Marsman tel. 573698  

MAAR: Kun je niet bridgen, weet je eigenlijk niet of het iets voor je is maar intrigeert het je wel als je anderen er over hoort praten, óf misschien voelt je je wat onzeker in het hele bridge-gebeuren, óf misschien wil je gewoon je kennis van bridge eens opfrissen? Wij bieden de mogelijkheid om eens te onderzoeken of bridge iets voor je is óf dat je je kennis op dit gebied wilt verbreden. Het is een geweldig spel waarbij het sociale aspect bij Beukersweide belangrijker is dan het resultaat.

ALS JOUW INTERESSE IS GEWEKT, investeer dan in een sociale toekomst en geef je op bij: Hans Kiekebelt [email protected] tel. 06-4034 1800

Hopelijk zien we jou binnenkort op onze bridge drives.

Ria Stegehuis, namens het hele organisatieteam van BBW:
Els Al
Jan Jans
Hans Kiekebelt
Christien Marsman
Dieneke Sjoers
Justine van de Wijngaert